Indflydelse

Som forælder i Dagtilbuddet Firkløveret har du mulighed for at deltage i beslutningerne på flere måder. Du kan blive valgt til Firkløverets bestyrelse, som arbejder med emner, der vedrører alle fire børnehaver i Firkløveret. Valg til bestyrelsen foregår i efteråret. Du kan evt. kontakte formanden for at høre nærmere. 

Du kan melde dig ind i Forældrerådet i den børnehave, hvor dit barn går. Forældrerådene arbejder med mange forskellige emner, der vedrører både den enkelte børnehave og emner, der berører hele Firkløveret. I forældrerådene er alle forældre velkommen. Indmelding/valg til forældreråd foregår efter hver børnehaves vedtægter for dette og sker hvert år i forbindelse med generalforsamling i Firkløveret.

Som forælder er du altid velkommen til at kontakte Firkløverets bestyrelse eller et af forældrerådene, hvis der er emner, du synes, skal tages op i bestyrelsen eller forældrerådet. Har du gode idéer til arrangementer eller lignende, er du også altid velkommen til at kontakte os. Vi sørger for at bringe det videre som information eller drøftelse i bestyrelsen.