Velkommen til Børnehaven Svalehuset

  •  

 

Børnehaven Svalehuset er en kommunal daginstitution, som er normeret til 62 børn i alderen 3-6 år. Svalehuset er efter strukturændringen i 2012 nu en afdeling i Dagtilbuddet Firkløveret.

Huset er  bygget i 2002 og er sammenbygget med Aktivitetshuset i Janderup. Det betyder, at vi har direkte adgang til en stor hal med gymnastikredskaber m.m.  

Børnehaven ligger ved siden af Janderup Skole og SFO. Ud over den direkte adgang til hallen har vi derfor også adgnag til boldbaner, multibane m.m.

Alle børnegrupper i Svalehuset har en fast turdag, hvor vi udforsker forskellige naturområder i nærmiljøet. Vi nyder godt af den korte gåafstand til Varde Å, åbne marker og den lokale spejderplads med egne sheltere. Vi benytter os af de offentlige transportmidler til skovture, strandture m.m. 

I Børnehaven Svalehuset kan vi tilbyde en særlig motorisk træning for børn, der har brug for at blive styrket på det område. Vi har en pædagog med motorikvejlederuddannelse, som planlægger, gennemfører og evaluerer aktiviteterne i motorikgruppen.